Wie is Pauline?

Pauline Visser is de drijvende kracht achter Youth Support. Gedreven, enthousiast en met een groot hart voor jongeren. Ze is doelgericht, praktisch en werkt (waar mogelijk) met humor en oplossingsgericht. Vanuit deze positieve benadering ontstaat als vanzelf een klik met de jongeren.

Pauline en jongeren

Mensen die Pauline wat beter kennen, zeggen over haar dat ze een voorbeeldfunctie heeft voor jongeren. Ze is gezegend met een groot hart en veel jongeren voelen zich bij haar op het gemak. Sinds 2007 is Pauline samen met haar man pleegouder, gespecialiseerd in het opvangen van tienermeisjes. Sinds 2015 runnen zij een familiehuis waar tienermeisjes (eventueel met baby) tijdelijk of langdurig opgevangen worden en waar nodig begeleid worden naar zelfstandig wonen vanaf het moment dat ze volwassen vrouwen worden.

Professionele jongerenbegeleiding

Pauline besloot zich te professionaliseren en de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening te volgen waarbij ze werkervaring opdeed in de GGZ. Zo werkte ze stapsgewijs naar de oprichting van Youth Support.

Pauline is geregistreerd bij Register Sociaal werk, waardoor ze voldoet aan de kwaliteitseisen van deze beroepsgroep. Daarnaast volgt zij regelmatig bijscholing, momenteel rondt ze de opleiding budget coaching af.